Modified 2-Apr-16
757 photos

FRILUFTSLIV
På denne sida finn du bilde av fisk og fiske, jakt og turliv til alle årstider. Du finn og bilde som kunne vore plassert i denne kategorien i dei andre galleria, t.d. aktivitet der landskap er meir framtredande enn sjølve friluftslivet.
Tips: Bruk søkfunksjonen og få opp alle aktuelle bilde. Når du trykker på eit bilde blir det vist i det galleriet/mappa det tilhøyre. For å komme tilbake til søkeresultatet må du bruke tilbakeknappen i nettlesaren.
Frode med svidde på 1,8 kiloFast fisk på Hiim i SuldalslågenFast fisk på Hiim i SuldalslågenFast fisk på Hiim i SuldalslågenFast fisk på Hiim i SuldalslågenFast fisk på Hiim i SuldalslågenFast fisk på Hiim i SuldalslågenFast fisk på Hiim i SuldalslågenLaksefiske på Hiim i SuldalslågenLaksefiske på Hiim i SuldalslågenLaksefiske på Hiim i SuldalslågenLaksefiske på Hiim i SuldalslågenLaksefiske på Hiim i SuldalslågenLaksefiske på Hiim i SuldalslågenFotografering av dødt reinsdyr i vannetFotografering av dødt reinsdyr i vannetLaksefisker i SuldalslågenLaksefisker i SuldalslågenØrret fra LeitetjørnØrret fra Leitetjørn